15 februari 2020: 4e ronde JAMPOP; met:

Brother Wolf; tribute-band van The Cult. Strak, hard en authentiek; zo wil Brother Wolf de songs van The Cult overbrengen op het publiek. Met het klassieke repertoire uit begin jaren ’80 (Love, Electric albums), vanwege de mooie mix tussen oude hardrock en galmende New Wave.

EgoTwister; een 5-koppige stevige hardrockband met een duidelijk statement. Deze band onderscheid zich door de verschillende sounds uit het rock genre naadloos in elkaar te weven. Met een compleet eigen en veelzijdig geluid. Vette grooves, stevige riffs, veel variatie en de inspiratie blijkt eindeloos…

TimeOff; vijf mannen en een vrouw delen dezelfde passie voor muziek.
Iedere week zoekt Time Off weer nieuwe nummers uit en proberen elkaar hierin aan te vullen.
Perfectie met veel muzikale voldoening is het streven!

Waar: Dorpshuis ’t Knooppunt in Everdingen
Graaf Florisstraat 4A – Everdingen
Wanneer: 15 februari 2020, zaal open vanaf 20.00 uur
Toegang: EUR 5,-