Zaterdag 18 januari 2020; de derde voorronde van JAMPOP 2019-2020, met in het voorprogramma The Brews van muziekschool Vijfheerenlanden uit Vianen.

Daarna start de competitie met de volgende bands:

Cosmopolitans; al eerder op het JAMPOP-podium. De band maakt groovy indiepop waarin duidelijke funk & rock invloeden te horen zijn.De Cosmopolitans gaan al een tijdje mee in de Utrechtse en Amsterdamse muziekscene, maar hebben zich in de loop der jaren steeds weten te vernieuwen.

Edwin Danks; met moderne rock en een flinke scheut seventies en grunge. Deze gasten komen uit de kop van Noord-Holland en geven een energieke show die vol zit met dikke riffs, catchy melodieën, gierende orgels en uptempo songs. Edwin Danks lijkt op Foo Fighters en Nothing But Thieves, maar door het Hammondorgel klinken ze vooral als zichzelf!

Rockford; alle 3 de bandleden zijn al zo’n 20 jaar actief en hebben o.a. gespeeld in Cape (Canaveral), WhYne en The Exploding Shetland Ponies. Rockford maakt een smeuïge sexy zoete cocktail van rock en stoner, goede songs met een kop en een staart.

Waar: Dorpshuis ’t Knooppunt in Everdingen
Wanneer: zaterdag 18 januari 2020; zaal open vanaf 20.00uur

Toegang: EUR 5,00