Eindelijk weer eens op ons podium; volgens sommigen de beste Beatles coverband van Nederland (samen met The Analogues natuurlijk): One After 909. Het aanstekelijke enthousiasme en de kwaliteit van deze Beatles fanaten maakt van ieder optreden een feest (van herkenning). Tijdens een show in Liverpool (jaja) zat er een oudere toeschouwer op de eerste rij met zijn ogen dicht. Na het optreden vroeg een van de bandleden waarom hij met zijn ogen gesloten zat. Vond hij het slaapverwekkend? Het antwoord; ‘When I close my eyes I see The Beatles and I hear The Beatles’…
Na de pauze: Crazy Jam Band. Wellicht nu nog onbekend, maar bij het betreden van het podium weten we direct met wie we te maken hebben …
Crazy Jam Band neemt ons mee op reis langs de geschiedenis van de popmuziek. Vanaf de jaren 50 tot aan nu! Garantie: je kunt alles meezingen (als je de liedjes kent natuurlijk …)

Waar: Poppodium The River Everdingen (Dorpshuis ’t Knooppunt)
Wanneer: zaterdag 17 maart 2018, zaal open vanaf 20.30 uur
Toegang: EUR 5,00