Op 16 september 2017 gaat het 10e seizoen van JAMPOP van start.
Maar, dit jubileumjaar geen bandcompetitie maar thema-avonden.
De eerste thema-avond staat in het teken van nederpop.
JAMPOP heeft uitgenodigd: Toon van Mil; een vijfmans-formatie bestaande uit topmuzikanten die allemaal hun sporen verdiend hebben in diverse muziekstijlen en in diverse bands. De band is geformeerd rond de zanger/tekstschrijver Toon van Mil die in 2015 de CD ‘Het Koekoeksjong’ heeft uitgebracht. Karakter van deze band: eigenzinnig, gepassioneerd en nederlandstalig.
De andere band die een uitnodiging ontving: Vrouw Die Drinkt. Vaste bezoekers van JAMPOP kennen ze wel; de zanger met de rauwe stem, prachtige teksten, hartverscheurende melodieën, funky gitaar, kreunend orgel, swingende drums, melancholische accordeon en een dampende bas. Vrouw die Drinkt is een echte liedjesmaker. ‘De dichters van de Nederblues’!
Ander thema-avonden die volgen zijn ondermeer: Singer/songwriter, Rock ’n Roll X-mas, Ladies Night en The Beatles.

Waar: Poppodium The River te Everdingen (Dorpshuis ’t Knooppunt)
Wanneer: 16 september 2017, zaal open vanaf 20.30 uur
Toegang: €10,00