Op 21 oktober 2017 een bijzondere JAMPOP-avond.

Behalve dat Jan en Bollie weer ouderwets plaatjes draaien van oude en bijna vergeten grootheden gaan we een veiling organiseren. Een veiling waar we oude en overbodige muziekinstrumenten en apparatuur gaan aanbieden.
We hebben zelf op onze zolders wel wat staan wat al jaren in de weg staat en wat nooit wordt gebruikt, dus wellicht maken we er iemand blij mee. Niet voor niets … want het doel is om inkomsten te vergaren voor het komend festival in 2018.
Mocht je (op dit gebied) zelf iets hebben staan waar je vanaf wilt dan kun je dat natuurlijk door ons laten veilen. We kunnen ons voorstellen dat je er zelf ook een bepaald bedrag voor wilt hebben, maar we kunnen het basisbedrag vooraf afspreken en alles wat onze veilingmeester er meer voor kan krijgen gaat in de JAMPOP-pot. Overleg en aanmelding hierover kan via Tino van Kats; telefonisch op 06-48573526 of per mail tinovankats16@gmail.com.
Binnenkort vind je op deze pagina het veilingaanbod met regelmatige updates.

Wanneer: 21 oktober 2017; vanaf 20:30 uur
Waar: Poppodium The River (Dorpshuis ’t Knooppunt te Everdingen)
Toegang: vanzelfsprekend gratis