Dit jaar mochten we de finale organiseren in ’t Knooppunt te Everdingen. Een podium binnen en een podium buiten. Voor het eerst in deze vorm, en we moeten zeggen; dat viel niet tegen. Snelle wissels tussen de optredens door, dat houdt de vaart er in! Het weer werkte mee, d.w.z. als er een binnen optreden was regende het buiten een beetje, en bij de buiten optredens bleef het steeds droog. Niet al te warm, maar je kunt niet alles hebben… Achtereenvolgens op het podium de keuze van de jury over het afgelopen seizoen: Brothers On The Edge, Alaskans, Spool, Vrouw Die Drinkt, Filthy Felons, 12:04 en In Your Honor. Na juryoverleg is de uitslag geworden: derde plaats Brothers On TheEdge, tweede plaats In Your Honor en de eerste plaats voor 12:04. Deze drie formaties spelen op 9 september 2106 in XINIX te Nieuwendijk. Als afsluiting waren er nog optredens van CashewNuts en Tabacco Road.
Hieronder een foto-impressie van Nico van Ganzewinkel.
Zie voor alle foto’s: http://www.pbase.com/anserum/jampop_the_festival_2016

SONY DSCzanger Azanger SSONY DSCzanger FFzanger 1204????????zanger CNzanger TR