drummer BHYWDe laatste voorronde van seizoen 2015|2016 werd geopend door: Brothers On The Edge.
Een veelzijdige lekker strak spelende funky band met een sympathieke frontman.
Prima werk van een – volgens de jury – veel te bescheiden gitarist.
SONY DSCzangeres BHYWAls tweede deze avond Bee Who You Wannabee. Een hoog entertainment-gehalte van een zeer enthousiaste band. Heel veel variatie in de nummers (covers); volgens de jury wellicht iets te veel…, maar het publiek had er geen enkel probleem mee, alles werd meegezongen! De passie van de drummer won het af en toe van de kwaliteit, maar ook daar had het publiek geen enkele moeite mee!
zanger VDDAls laatste van de voorrondes 2015|2016 een band met een wel heel intrigerende naam: Vrouw Die Drinkt. Mooie zelfgeschreven Nederlandse teksten, goed verstaanbaar gebracht met overtuiging en emotie! Een smaakvol begeleidende band maakte het helemaal af.
accordeon VDDDe keuze van de jury was vrijwel unaniem; Brothers On The Edge gaat naar de finale. Maar er was ook nog een ‘wild card’ te bemachtigen. Twee bands stonden al op dit keuzelijstje en deze avond werd Vrouw Die Drinkt hier aan toegevoegd.
Na overleg nemen we Vrouw Die Drinkt ook mee naar de finale; omwille van de kwaliteit, originaliteit en de variatie in de line-up van 18 juni 2016.

Fotografie: Nico van Ganzewinkel
Zie voor alle foto’s:
http://www.pbase.com/anserum/jampop_20152016_session_6_