RHJgrootZaterdag 21 november 2015 was weer een hele fijne voorronde; met maar één deelnemende band; Rebel Hits Jury. The Switch moest helaas wegens familieomstandigheden afhaken. Maar dat betekende niet dat er tekort was aan muziek.
RRNinaLisaRoom Rebels ging van start (buiten de competitie) met een akoestische set. Verrassende uitvoeringen van bekende en minder bekende songs. Daarna was het podium alleen voor Lisa Schenk. Hele mooie liedjes met veel variatie. Nina en Sicko sloten weer aan, vergezeld door Teun op de bas; maar nu met een vette elektrische set, waar Lisa liet horen dat ze ook echt kan rocken. Al met al zorgden deze muzikanten voor bijna twee uur fijne muziek.
RRLisa

RHJgitaristenToen was het tijd voor Rebel Hits Jury. Aangekondigd als band met eigen nummers. Maar wegens een nieuw bandlid even teruggevallen op covers. Maar die covers werden overtuigend gespeeld, en met een hele goede performance gebracht. Jury was lovend over deze band. ‘Hier zou ik een kaartje voor kopen’; ‘Deze mannen zijn goed genoeg om eigen nummers te schrijven’ en ‘Bloody good band’ zijn enkele opmerkingen die de jury graag wilde delen. Door dus naar de finale in voorjaar 2016.

Fotografie: Nico van Ganzewinkel en John Verhagen

Zie voor alle foto’s van Nico:
http://www.pbase.com/anserum/jampop_20152016_session__2