jolijn

Fotografie: Nico van Ganzewinkel, zie voor alle foto’s:
http://www.pbase.com/anserum/jampop_jamsessie_dec_2014

denisezangerestrompettom en donninamirjamkeyboardjolijn en ninaharmonicafluit‘ … deze JamPop December Sessie deed Muziek Café de Rooie Reiger op zijn grondvesten schudden. Krolsch deed een perfecte aftrap …’, aldus Nico van Ganzewinkel op facebook.
En hij had helemaal gelijk! Het leek wel of Krosch een nieuwe frontvrouw had …
Tijdens de buitenfinale van afgelopen seizoen leek Jolijn erg nerveus en onzeker. Nu stond er een zelfverzekerde sexy dame die haar liedjes met volle overtuiging bracht en een prima contact met het publiek wist op te bouwen. Ook de rest van de band stond zichtbaar te genieten. Complimenten en dank van de JAMPOP-crew!

De jamsessie werd geopend door Don op gitaar, de zoon van Don; ook op gitaar, de jonge Thom op drums en twee gastmuzikanten op bas en saxofoon/mondharminica (van wie wij de naam nu even niet weten). En het ging er direct vol op. Zonder iemand te kort te doen; zelfs Don was onder de indruk van Thom’s drumkwaliteiten!

De sfeer in de volle kroeg was geweldig. Een keur aan muzikanten betrad het podium. We noemen: (bas)gitaristen (elektrisch en acoustisch); saxofoons; een trompet, dwarsfluit (zeer bijzonder om daar blues mee te spelen), elektrische piano, drummers en zeker vier zangers/zangeressen.

Memorabel moment: Don en Harry (vader van Thom) in een echt gitaarduel! Uitslag: geen verliezer!

Dit was weer een JAMPOP-evenement met een gouden randje!
Met heel veel dank aan Herman en personeel van Muziek Café de Rooie Reiger, het was super voor elkaar.