… niet om er makkelijk vanaf te komen, maar de wijze zoals Richard Zopfi, onze spreekstalmeester, het heeft verwoord in het Guestbook … dat kun je niet beter doen. Daarom:

‘ Alle Jampoppers, de goed geoliede organisatie en de vele, vele muziekvrienden…wat zijn we weer verwend afgelopen zondag in Stairway to Heaven/Utrecht. Een prachtig mooie dag, een zeer gevarieerd publiek (van kind tot indiaan, het was er allemaal en ook leuk leden van Krolsch te zien 😉 en net zo prachtige bands!
LUST FOR LIVE Openers en dus (onverwacht) toch nog mogen knallen op het podium. Dit powertrio heeft heerlijk staan te rocken, ontspannen en overtuigend tegelijk (Bedankt Nina voor het opdragen van dat prachtige nummer).
THE GOAT RIDERS wederom verbluffend goed met spetterende covers door zeer goede muzikanten. Mijn favorieten waren Sas Jordan en Rush en Jampop-“nestor” Pieter had natuurlijk helemaal gelijk toen hij zei: “Zulke optredens zie je niet altijd op de Nederlandse podia”.
ARMED CLOUD terechte afsluiter als onbetwiste winnaars van Jampop 2013/2014. Even de set iets moeten inkorten, maar een wervelende symfonische rockshow met veel aktie en dynamiek EN wederom een drumsolo van Rico. Allemaal eigen nummers, knap hoor. Succes in de studio mannen!

Op naar het nieuwe seizoen en we gunnen alle bands natuurlijk een zonnige, succesvolle muzikale toekomst!’