LFLbas… de vijfde voorronde was er eentje van: ‘Wat gaat het nu weer worden; een twee-mans formatie; komt dat wel uit de verf … , een gelegenheidsband met allemaal bekende muzikanten, maar volgens zeggen al maanden niet gerepeteerd …, komt er wel publiek … ‘Vincentgitaar
Maar natuurlijk kwam het weer goed!
Dirty Mike & The Bastards
 – de twee-mans formatie – opende de avond. Met een indrukwekkende muur van geluid. Vooral de surfsound a la Dick Dale kreeg veel waardering.
De gelegenheidsband Ho=! betrad als tweede ons podium. Zoals gezegd; allemaal bekenden van ons en van elkaar. Dat zal ook de reden zijn dat er moeiteloos een lekkere show werd neergezet met een flink aantal dampende rock-klassiekers.HOzang
Daarna de enige act die deelneemt aan de competitie ; Lust For Live. Nina Verkuil heeft lang gezocht naar haar favoriete formatie en sound. Het zou zo maar eens kunnen dat dit powertrio het helemaal gaat maken.
Powertrio? Drie maal ja !!! Dynamisch; energiek; strak. We volgen deze dame al een tijdje en de groei die deze samenstelling de laatste maanden heeft doorgemaakt is indrukwekkend. Krachtige vocals van Nina met fraaie koortjes van de geweldige drummer en even geweldige bassist. LFLzangVerfrissende uitvoeringen van covers en twee fraaie eigen songs. Bij een rondje door het publiek; allemaal zeer positieve reacties.
Een aantal van deze enthousiaste mensen zou graag nog een ‘kers op de taart’ willen zien … ; in de vorm van een sologitaar …
We geven het maar even door. En Nina kennende; die bepaalt zelf hoe haar band moet klinken. En daar moet ze vooral mee doorgaan!LFLdrumsslider1

Fotografie Nico van Ganzewinkel
Zie voor alle foto’s:
http://www.pbase.com/anserum/jampop_s1314_v5