Op zaterdag 23 juni 2012 organiseerde JAMPOP een ouderwetse jamsessie. We waren te gast bij Dorpshuis De Biezen op de Bongerd in Hagestein, waar we prima verzorgd zijn! Complimenten en bedankt!
Om 16.30 uur werd begonnen door de eerste muzikanten en de sfeer zat er gelijk goed in. Nieuwe gezichten – ondermeer Jeroen Bresser; prima  op basgitaar – en oude bekenden die in geen jaren hun instrumenten hadden aangeraakt. Harry van Straaten vlamde weer als vanouds op de van Nina geleende gitaar en ook Mirjam liet horen dat ze het drummen zeker niet is verleerd. Ook Kees wilde graag na 30 jaar weer eens een stukje blues drummen, en na een schuchter begin ging hij helemaal los. Het dorpshuis raakte goed bezet met bezoekers die het ook prima konden waarderen; er werden zelfs verzoeknummers aangevraagd, die in sommige gevallen konden worden gehonoreerd.
Voor herhaling vatbaar dus.
De mannen van JAMPOP gaan nu vakantie houden en we zien graag iedereen gezond en wel terug in oktober 2012.