Op 18 juni 2011 was het weer zover; de finale van seizoen 2010/2011. De jury had een selectie gemaakt van alle bands die in deze periode op het podium hebben gestaan. Bij deze selectie werd gelet op uitstraling, presentatie, originaliteit en vanzelfsprekend de muzikaliteit.
De geselecteerde bands zijn geworden: Burnwood, Robin and the Bad Men, Massive Magic, The Everlasting en Never Forget. Een festivalwaardig gezelschap.
Helaas moest uitgeweken worden naar Dorpshuis De Biezen in Hagestein omdat het reeds volledig georganiseerde buitenfestival niet door kon gaan in verband met de zeer slechte weersverwachting. Maar dankzij de soepele houding van Dorpshuis De Biezen kon dit in zeer korte tijd worden gerealiseerd.
Loting bepaalde de volgorde van optreden, en gingen de bands van start; en hoe! Vanaf het eerste optreden zat de sfeer er prima in en werd het een fantastische avond; overigens gepresenteerd door de vaste ladyspeaker Marloes.
Na het laatste optreden kwam de vijfkoppige jury bij elkaar om hun bevindingen samen te voegen. Het resultaat: winnaar werd Burnwood uit Culemborg die vooral om hun spetterende show de harten van de jury stal. Op de tweede plaats – ook uit Culemborg – Robin and the Bad Men met hun authentieke jaren 70 rock- en blues stijl . Ook de andere drie bands ontvingen de waardering van de jury die ze verdienden.