Op 15 juni 2019; vanaf 15.00 uur, organiseert JAMPOP het jaarlijkse festival – deze keer weer gewoon buiten – waar onder meer de finalisten van de afgelopen zes voorronden nog een keer laten zien en horen wat ze kunnen.
De deelnemende bands aan de competitie zijn:

Ten Pickles For Johnny
Djangus
Heavy Whipped Cream
Downtown District
Black Angus
Stillmode
Reyck

In het voorprogramma de band Your Royal Highness (op 1 punt de finale gemist …) en een veel belovende band van de muziekschool Vianen; The Brews! Tijdens het juryoverleg een sfeervol optreden van de singer/songwriter Imre de Graaf die tijdens een try-out bij JAMPOP iedereen versteld liet staan.
Na de prijsuitreiking nog een optreden van de fantastische coverband Ignition.

Toegang is gratis.
Locatie: Achter Sportcomplex Everstein te Everdingen, naast het tennispark LTV Gouwenes.