Zanger grootDe jaarlijkse jamsessie bij De Rooie Reiger was weer uiterst gezellig en verrassend. Bijgaand een foto impressie van onze vaste fotograaf Nico van Ganzewinkel waarbij woorden overbodig zijn. Eén verhaal is vermeldenswaardig. Opgetekend tijdens de jamsessie, dus we hopen dat het helemaal juist is; mooi is het in ieder geval …

Op zaterdagmiddag 12 december 2015 loopt een stel De Rooie Reiger binnen om wat te drinken. Ze raken aan de praat met Herman en vragen wat die JAMPOP-poster betekent. Dus Herman legt uit wat er gaat gebeuren en de man vraagt of hij ook mag komen met zijn gitaar. ‘Natuurlijk’ zegt Herman en vraagt of ze uit de buurt komen. ‘Nou nee’, zegt de man, ‘wij wonen in Spanje en zijn hier op familiebezoek’. ‘s-Avonds was hij present, met zijn gitaar en natuurlijk met zijn vrouw. En wij waren heel blij met zijn komst; hij kon ook nog heel lekker zingen. Hij had een topavond zei hij achteraf, en wij ook!

Fotografie: Nico van Ganzewinkel
Zie voor alle foto’s:
 http://www.pbase.com/anserum/jampopjamsessie2015

 

Zsnger en groepZoon DonZangerPeterZangerDonPeterZangerDonMirjamSaxDonDon met groep